Ik ben Mayke.

 


Mayke Uitman davies voor de inrichting van je huis


"Ik ben 42 jaar oud en geniet samen met mijn man en twee dochters van ons nieuwe huis in Pijnacker. Buiten mijn werk als interieurontwerper, besteed ik mijn vrije tijd aan het beleven van mooie momenten met mijn gezin en het bijpraten met vriendinnen. Onze ondeugende labradoodel Guus is ook een belangrijk deel van ons leven; hij houdt me gezelschap tijdens ontspannende wandelingen. Om mijn gedachten leeg te maken, ga ik graag een stukje hardlopen.

Na 16 jaar ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde interieurwinkels, heb ik zes jaar geleden de stap gezet om als zelfstandig interieurontwerper te gaan werken. Hier is mijn liefde voor design ontstaan, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal staan. Ik heb diverse interieuropleidingen gevolgd, zoals het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam en de Artemis academie in Amsterdam, maar de meeste waardevolle kennis heb ik in de praktijk opgedaan.

Ik voel me elke dag dankbaar dat ik voor dit prachtige vak heb gekozen. Elk individu blijft me intrigeren, en elke klant is uniek met hun eigen smaak en specifieke interieurwensen. Door goed te observeren, te luisteren en de juiste vragen te stellen, leer ik jou kennen en begrijp ik wat bij jou past.

Met een team van vakmensen zetten we ons in om voor jouw huis een functioneel, creatief en verrassend interieur te creƫren, met duurzaamheid en kwaliteit als leidraad. Het samenstellen van de perfecte kleur- en materiaalcombinaties is altijd een uitdaging waar we ons graag in vastbijten. We blijven net zo lang puzzelen totdat alles naadloos op zijn plaats valt en het advies perfect aansluit bij jou, mijn gewaardeerde klant.

De reacties na het presenteren van een interieuradvies? Die zijn onbetaalbaar! Het zijn mijn ultieme geluksmomenten, ze geven me een enorme boost en vervullen me met blijdschap."