Ik ben Mayke.

 


42 lentes jong.
Samen met mijn man en onze 2 meiden woon ik in een nieuwe woning in Pijnacker.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin of op pad te gaan met vriendinnen.  Ik wandel ook graag met onze labradoodel Guus. Daarnaast maak ik graag mijn hoofd leeg door een lekker stuk te hardlopen.

Sinds 5 jaar ben ik zelfstandig interieurontwerpster. Hiervoor heb ik 16 jaar bij  gerenommeerde interieurwinkels gewerkt. Hier is mijn liefde en waardering voor design ontstaan. Waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid de standaard is. 

Uiteraard heb ik, voordat ik aan de slag ging, ook diverse interieuropleidingen gedaan, zoals het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam en de Artemis academie in Amsterdam. 
Hier is de basis gelegd, maar de meeste kennis heb ik opgedaan in de praktijk.

Iedere dag ben ik blij dat ik voor dit fantastische vak heb gekozen. 
Mensen blijven me intrigeren. Iedere opdrachtgever is uniek, heeft een eigen smaak en andere wensen voor het interieur. 

 Door goed te kijken, te luisteren en de juiste vragen te stellen leer ik je kennen, voel ik aan wat je smaak is en weet ik waar je van houdt.
Met een team van ontwerpers creĆ«ren we vervolgens voor jouw huis een functioneel, creatief en verassend interieur, waarbij we duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Naast het werken met mooie meubelmerken is het maken van de perfecte en verrassende kleur- en materiaalcombinaties steeds weer een uitdaging. Net zo lang puzzelen tot het hele plaatje klopt en het advies op het lijf is geschreven van mijn opdrachtgever. 

De reacties na een presentatie van een interieuradvies zijn onbetaalbaar. Dat maakt me altijd super blij en geeft me een enorme boost.