Interieuradvies, van ontwerp tot realisatie. Ook voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een compleet interieurontwerp of slechts een kleuradvies.

Het interieur laat niet alleen zien waar je als bedrijf voor staat, maar zorgt er ook voor dat medewerkers of klanten zich er prettig en comfortabel voelen en er graag willen zijn en blijven. 

 

Dit heeft niet alleen te maken met uitstraling en sfeer, maar ook met een aantal andere belangrijke aspecten zoals prettig meubilair, akoestiek, (energiezuinige) verlichting en duurzame, hufterproof materialen. Het op de juiste manier inzetten van deze aspecten, zonder esthetiek uit het oog te verliezen, heeft veel invloed van het welbevinden van de mens. Het zorgt dat werknemers productiever zijn, dat klanten graag bij je naar binnen komen en willen blijven. 

 

Een interieur moet indruk maken.

 

Om goed in kaart te kunnen brengen wat de wensen en behoeften zijn voor het nieuwe interieur, hebben we allereerst een vrijblijvend intake gesprek op de betreffende locatie. Hierna ontvang u een offerte op maat waarin gespecificeerd staat wat we voor u gaan uitwerken, de planning en aansluitend de kosten, zodat u een goed beeld krijgt van wat u te wachten staat. Wanneer alles naar wens is, gaan we aan de slag om een verrassend, creatief en passend inrichtingsvoorstel te maken.

 

Tijdens de presentatie van het interieuradvies lichten we het ontwerp toe en nemen we u mee door het plan. We maken het concept visueel en inzichtelijk door middel van moodboards, een materialenplan, diverse plattegronden en andere aanvullingen. Op deze manier proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe uw bedrijfsruimte eruit kan gaan zien. Uiteraard kunnen wij ook zorg dragen voor het uitwerken en realiseren van het ontwerp

 

Geïnteresseerd? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Bel of mail voor meer info.