Interieuradvies, van ontwerp tot realisatie.  Of het nu gaat om een compleet interieurontwerp of een advies voor een kleur op de wand.

Onze eerste kennismaking vind plaats bij u thuis. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we uw wensen en behoeften. Zo krijgen we een goede indruk van u als bewoner(s) en van de woning waar u een interieuradvies voor wenst. Naar aanleiding van ons gesprek krijgt u een offerte op maat. Hierin staat gespecificeerd wat we voor u gaan uitwerken, de planning en aansluitend de kosten, zodat u een goed beeld krijgt van wat u te wachten staat. Wanneer alles naar wens is, gaan we aan de slag om een verrassend, creatief en passend inrichtingsvoorstel voor u te maken.

 

Tijdens de presentatie van het interieuradvies lichten we het ontwerp toe en nemen we u mee door het plan. We maken het concept visueel en inzichtelijk door middel van moodboards, een materialenplan, diverse plattegronden en andere aanvullingen. Op deze manier proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe uw interieur eruit kan gaan zien.  Uiteraard bent u vrij om te beslissen wat u met het interieuradvies wilt doen. Indien gewenst kunnen we begeleiden in het uitwerken en realiseren van het ontwerp.

 

Ook voor een kort en bondig advies aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen ter plaatse adviseren op het gebied van indeling, kleur- en materiaalgebruik, verlichting en styling.

De kosten voor een interieuradvies betalen zich snel terug.

 

  • Wij heb een team van mensen ons heen met wie we altijd samen werken. Zo kunnen we gegarandeerd staan voor de kwaliteit die wordt geleverd. Of het nu gaat om de aannemer, de schilder of de meubelmaker.
  • Je maakt in een keer de juiste keuze en geeft dus maar een keer geld uit. Het voorkomt de welbekende miskoop.
  • Het kan je heel veel tijd besparen. (denk aan heel veel zaterdagen heel veel verschillende meubelwinkels bezoeken. 
  •  Het ontzorgt. Je hebt zelf nauwelijks werk aan het inrichten van je huis, wat een hoop stress,  tijd en zorg bespaard.
  •  We werken samen met gerenommeerde interieurwinkels. Zij zorgen voor de producten, zonder er zelf werk aan te hebben. Daarom bieden zij u de beste prijs.

Kortom... de kosten voor het interieurplan heb je zo terugverdiend!

 

 

 

 

 

 


Mayke, designs your interior. Interieurontwerp, Interieuradvies, Interieurstyling, Kleuradvies & Lichtadvies. Ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, lichtadvies en styling. Voor particulieren, bedrijven, kantoren en horeca. Mayke is gevestigd in Rijswijk, maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Mayke opdrachten gerealiseerd in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam, Pijnacker, Nootdorp en Wassenaar.