Interieurontwerp Park van Buijsen, Pijnacker


De wens van de opdrachtgever:
Een van onze meest gedenkwaardige projecten was de samenwerking met een prachtig gezin dat hun droomhuis had laten ontwerpen door architectenbureau Houweling uit Bleiswijk. Dit gezin, met beide ouders in veeleisende banen, stond voor een enorme uitdaging. Hun huis was groots en er waren ontelbare beslissingen te nemen om ervoor te zorgen dat alles perfect op elkaar aansloot. Met hun drukke levensstijl zochten ze naar iemand die hen kon begeleiden in dit complexe proces, en dat is waar ik het verschil heb kunnen maken.

Het interieurontwerp:
Onze eerste stap was het bepalen van de optimale indeling om de leefruimtes zowel functioneel als esthetisch te maken. We begrepen de tijdsdruk die ze ervoeren en werkten nauw samen om snel beslissingen te nemen, zodat het project soepel kon verlopen. Vervolgens hebben we ons gericht op de elektrapunten om ervoor te zorgen dat elk aspect van het huis goed doordacht was.
 

Mijn rol ging verder dan alleen de technische aspecten. Gezien hun beperkte tijd hebben we grondig onderzoek gedaan naar kleuren en materialen om de gewenste sfeer te creëren. 
 

Samen hebben we meubels, raambekleding en verlichting uitgekozen die niet alleen visueel aantrekkelijk waren, maar ook praktisch in gebruik. 

Het eindresultaat:
Gedurende het hele proces stond ik aan hun zijde als gids en adviseur, van de eerste concepten tot de uiteindelijke realisatie. We begrepen dat elke minuut kostbaar was, en dat reflecteerde zich in onze efficiënte aanpak. Samen hebben we de laatste details toegevoegd, waaronder persoonlijke accessoires die het huis echt uniek maakten.

Ook de slaapkamers, kinderkamers en het kantoor kregen een speciaal interieurontwerp, aangepast aan de specifieke behoeften van de bewoners, met het oog op comfort en functionaliteit binnen hun drukke levensstijl.

Bij Mayke designs your interior draait het niet alleen om het creëren van een prachtig interieur, maar ook om het bieden van een unieke en persoonlijke ervaring. Elk project is een reis op zich, en ik ben er trots op om samen met mijn klanten hun dromen werkelijkheid te laten worden, zelfs in de drukste tijden van hun leven.


Rolf Benz Ego, De Munk kleed, Fauteuils Pode Sparkle, Muuto kleed. Table du sud eettafel
Rolf Benz ego, Bert Plantagie salontafels, KLeed De Munk
Rolf Benz Ego
Pode fauteuil Sparkle, tafeltjes Bert Plantagie, KLeed Muuto
Muuto kleed
Bert Plantagie eetbank Kiko, Fauteuils Sparkle Pode
Table du sud eettfel en Bert plantagie stoelen en eetbank
Bert Plantagie barkruk Kiko
Arte behang
Bert plantagie Kiko barkrukken

"In oktober 2019 werd onze droom werkelijkheid: een kavel kopen in Pijnacker en samen met een architect ons nieuwe huis ontwerpen! Voor dit project zijn we op zoek gegaan naar passend interieuradvies in Pijnacker. En Mayke van “Mayke designs your interior” heeft ons hier, samen met Van Waay Interieurs, volledig in voorzien!
Mayke heeft eerst alle wensen van ons en de kinderen geïnventariseerd en is toen aan de hand van ons eigen moodboard met een interieurplan gekomen.
Dit interieurplan had niet alleen betrekking op de inrichting van de gehele woning: ook op het gebied van meubeladvies en verlichting is aan alles gedacht."


Saskia & Martin vd Mei

Het ontwerp.