Interieurontwerp nieuwbouw appartement Leiden.


De wens van de opdrachtgever:
Ons recent afgeronde project in Leiden betrof een appartement dat we vanaf de tekening hebben ingericht. De klant had een duidelijke visie voor dit moderne stadsappartement: ze wilden een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook zeer functioneel en georganiseerd, om te voldoen aan de eisen van hun drukke levensstijl.

Het ontwerp:
Bij dit project hebben we veel aandacht besteed aan een op maat gemaakte, wand vullende kast die een blikvanger in de woonkamer werd. Deze kast is multifunctioneel en biedt opslagruimte voor zowel de televisieapparatuur als een werkplek.  Het ontwerp van de kast maakt gebruik van de beschikbare ruimte optimaal en biedt tevens de mogelijkheid tot georganiseerd opruimen. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van prachtig behang van Arte om een unieke en luxe uitstraling aan de ruimte te geven. Het behang voegt textuur en diepte toe, en het kleurenpalet harmonieert perfect met het algehele ontwerp van het appartement.

Het eindresultaat:
Het resultaat is een appartement dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook zeer functioneel en georganiseerd. De op maat gemaakte wandkast combineert vorm en functie op een prachtige manier, terwijl het behang van Arte een gevoel van verfijning en warmte toevoegt aan de ruimte. Dit project in Leiden illustreert onze toewijding aan het creĆ«ren van op maat gemaakte interieurs die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd oog hebben voor esthetiek en stijl. 


 
"Vanaf het eerste moment hadden we een leuke klik met Mayke. Zij was goed in staat onze wensen om te zetten in een mooi advies. Sterker nog; we gaan nu iets toepassen wat we zonder haar inbreng niet hadden durven doen. Mayke straalt deskundigheid en professionaliteit uit, heeft overzicht en is een prettige verschijning."


Linda en Rob Gommers, Leiden. 

Interstar kast en Leolux Caruzzo fauteuil
Bert plantagie eetkamerstoelen met Table du Sud eettafel. Bank Design on stock Bloq
Bert Plantagie Kiko stoelen met Table du sud eettafel
Design on stock Bloq bank Kendix gordijnen
Arte behang, Bert Plantagie stoelen Kiko, Table du sud eettafel , Kendix gordijnen
Arte behang, table du sud sidetable

Het ontwerp.