De eilanden van Park van Buijsen, Pijnacker.

Voor dit geweldige project hebben we voor de woonkamer en alle slaapkamers een volledig interieurontwerp inclusief verlichtingsadvies gemaakt.  Naast het begeleiden van de klant bij het maken van keuzes voor alle kleuren en materialen hebben we ook samen de diverse meubels en verlichtingsarmaturen uitgezocht in de winkel.

Het is ontzettend leuk om samen een traject als deze aan te gaan, waarbij je langere tijd met elkaar samen werkt en elkaar steeds beter leert kennen. 

Het blijft geweldig om het eindresultaat te zien van een project waar we al langere tijd mee bezig zijn. Te kunnen concluderen dat alles is zoals op voorhand bedacht. Dat de sfeer goed is, de woning perfect bij de bewoners past en dat het plaatje zoals we in ons hoofd hadden klopt. 

"In oktober 2019 werd onze droom werkelijkheid: een kavel kopen in Pijnacker en samen met een architect ons nieuwe huis ontwerpen! Voor dit project zijn we op zoek gegaan naar passend interieuradvies in Pijnacker. En Mayke van “Mayke designs your interior” heeft ons hier, samen met Van Waay Interieurs, volledig in voorzien!
Mayke heeft eerst alle wensen van ons en de kinderen geïnventariseerd en is toen aan de hand van ons eigen moodboard met een interieurplan gekomen.
Dit interieurplan had niet alleen betrekking op de inrichting van de gehele woning: ook op het gebied van meubeladvies en verlichting is aan alles gedacht

Saskia & Martin vd Mei

Het ontwerp.