Interieurontwerp nieuwbouw Pijnacker, Ackerswoude.


De wens van de opdrachtgever:
Ons project in Pijnacker Ackerswoude begon met een uitdaging die veel nieuwbouweigenaren ervaren: het moeilijk kunnen voorstellen van de mogelijkheden van hun nieuwe huis en het creëren van een warme sfeer in een nog lege ruimte. Onze klanten zochten naar begeleiding bij het bepalen van de optimale indeling en wilden een unieke uitstraling creëren die hun persoonlijkheid weerspiegelde.

Het ontwerp:
Vanaf de plattegrond hebben we gewerkt aan het ontwerpen van een interieur dat niet alleen functioneel was, maar ook een uitnodigende sfeer creëerde. We begrepen dat onze klanten moeite hadden om zich de mogelijkheden van het huis voor te stellen, dus hebben we samen de ruimte gevisualiseerd en de indeling bepaald om de leefruimtes optimaal te benutten.

In dit project hebben we gebruikt van de combinatie poeder roze en zachtgroen. Deze gewaagde keuze voegde een uniek en verfrissend element toe aan de nieuwbouwwoning. Het poederroze bracht warmte en elegantie, terwijl het zachtgroen een rustgevend en fris gevoel creëerde.

Het eindresultaat:
Het resultaat is een huis dat zowel functioneel als uitnodigend is. De kleurencombinatie gaf de ruimte karakter en een eigen identiteit. Dit project in Pijnacker Ackerswoude toont onze expertise in het transformeren van nieuwbouwhuizen in persoonlijke en sfeervolle leefruimtes, en ons vermogen om gewaagde kleuren te integreren om een unieke uitstraling te bereiken.

By Sidde Sommer, Zuiver salontafels
Muuto Visu chairs, Random Light van Moooi
By Side Sommer hoekbank, Montis Tor bijzettafel
Ikea fauteuil, Pastoe Landscape kast, Artemide Tolomeo lamp
Spectrum fauteuil, Ikea kledingkast