Vers 5, Wateringen.

Een kleinschalig winkelcentrum in Wateringen, genaamd Vers 5, heeft mij gevraagd om mijn creatieve brein in te zetten tijdens de verbouwing van het centrum. De uitdaging? Vijf verschillende winkeliers die samen Vers 5 vormen, moesten het eens worden over de stijl en sfeer van het winkelcentrum.
Niet alle winkeliers waren meteen klaar voor grootschalige verbouwingen, dus dat vroeg om een vleugje creativiteit om de eenheid binnen het winkelcentrum te behouden. Met veel enthousiasme heb ik een concept gepresenteerd dat voor alle winkeliers haalbaar was om te implementeren.
De belangrijkste pijlers van mijn concept waren: het verlagen van de drempel voor klanten, het beter laten uitkomen van de producten en het vergroten van de algehele winkelbeleving. Het was een uitdagende puzzel, maar met de juiste aanpassingen en verbeteringen hebben we een harmonieuze en uitnodigende omgeving weten te creƫren.
Ik ben trots op het resultaat en ik geniet ervan om te zien hoe Vers 5 nu floreert als een levendig en samenhangend winkelcentrum. Het was een geweldige ervaring om mijn steentje bij te dragen aan het succes van dit project.