Interieurontwerp Delfgauw.


De wens van de klant:
Onze expat klanten uit Portugal stonden voor een uitdaging toen ze naar Nederland verhuisden en in dit huis trokken. Ze zochten naar een manier om hun nieuwe thuis een persoonlijk tintje te geven, maar wisten niet goed waar ze moesten beginnen. Het huis had een vrij standaard lay-out, wat hun behoefte aan unieke en warme leefruimtes bemoeilijkte.

Mijn oplossing:
Om aan hun behoeften te voldoen, heb ik een ontwerp ontwikkeld dat draaide om zachte, ronde vormen. Deze vormen brachten een gevoel van harmonie en sereniteit in de ruimte, waardoor het huis een stijlvolle maar rustige sfeer kreeg. 


 
 

Samen met de klanten hebben we meubels geselecteerd in verschillende woonwinkels, zodat hun persoonlijkheid en smaak in elk detail werden weerspiegeld. Nadat we de kleurenpalet hadden bepaald, heb ik vakmensen ingeschakeld om het schilderwerk tot in de perfectie uit te voeren. 

Het uiteindelijke ontwerp:
Het resultaat is een warm welkom in hun nieuwe hoofdstuk. Het huis straalt nu de persoonlijkheid en charme uit van de bewoners, en de ronde vormen brengen een gevoel van geborgenheid en gezelligheid in de ruimte. Dit project toont de kracht van persoonlijk advies en het vermogen om zelfs de meest standaardruimtes om te vormen tot een unieke en sfeervolle thuisbasis voor onze klanten. 


Design on stock bank Bloq , Muuto tafeltjes, Perletta kleed Roundabout
Perletta kleed, Pode fauteuil, Muuto salontafels en Design on stock bank Bloq
Hay stoelen en Studio Henk eettafel
Studio Henk eettafel met Hay stoelen. Lamp van Secto design
String furniture kast met Hay stoel

Het ontwerp: