Monumentaal herenhuis in Rijswijk.


De wens van de opdrachtgever:
Dit project bracht ons naar een prachtig monumentaal herenhuis in Rijswijk, dat vele jaren dienst had gedaan als kantoorruimte. Onze klanten stonden voor de uitdaging om van dit imposante pand een warme en gastvrije woning te maken. Ze wisten niet goed hoe ze de juiste sfeer konden creëren terwijl ze tegelijkertijd de authentieke details van het pand behielden.

Het ontwerp:
Een van de centrale elementen van ons ontwerp was het voorstel om de woning te voorzien van een moderne en suite, uitgevoerd door Gewoon Gers. Deze en suite gaf het herenhuis niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar bewaarde ook de charme van het monumentale karakter. De combinatie van modern en authentiek creëerde een unieke en uitnodigende sfeer in de woonruimte.


Een ander aspect dat dit project kenmerkte, was het gebruik van kleuren op de muur. De zorgvuldig gekozen kleuren lieten de prachtige, authentieke details van het herenhuis extra goed uitkomen, en ze gaven een subtiel, maar stijlvol contrast aan de ruimte.

Het eindresultaat:
Het resultaat is een monumentaal herenhuis dat nu dient als een comfortabele en sfeervolle woning. De moderne en suite integreerde naadloos met de historische architectuur, waardoor een harmonieus geheel ontstond. De kleuren op de muur benadrukten de schoonheid van de authentieke details en gaven de ruimte een tijdloze elegantie.

Dit project in Rijswijk toont onze expertise in het combineren van modern comfort met respect voor historische waarde, wat resulteert in een prachtige, leefbare ruimte.