Interieurontwerp nieuwbouw Pijnacker, Ackerswoude. 

Als interieurontwerper heb ik het voorrecht gehad om betrokken te zijn bij het vormgeven van alle kamers van een huis. Van de knusse woonkamer tot de functionele keuken, elk aspect van het interieur mocht ik ontwerpen en tot leven brengen.

Bij een nieuwbouwwoning komt vaak het vraagstuk naar voren hoe je sfeer kunt creëren in een nog kale omgeving. Door zorgvuldig te spelen met materialen en kleuren, kunnen we echter al snel een gezellige atmosfeer neerzetten die past bij de bewoners.

De bovenste verdieping van deze ruimte was een grote, open ruimte die omgetoverd moest worden tot functionele en stijlvolle kamers. 

Met de maatwerk kasten hebben we niet alleen een warme sfeer gecreëerd, maar ook optimaal gebruik gemaakt van de hoogte van de ruimte.

Het is intrigerend om te zien hoe een goed doordacht interieurontwerp niet alleen de esthetiek van een ruimte verbetert, maar ook de praktische bruikbaarheid ervan vergroot. Elk detail, van de keuze van meubels tot de plaatsing van verlichting, draagt bij aan de algehele beleving van een huis.

Als interieurontwerper voel ik me bevoorrecht dat ik kan bijdragen aan het creëren van leefruimtes die als echt thuis aanvoelen voor de bewoners. Het is een vakgebied dat me voortdurend inspireert en uitdaagt, waarin ik elke dag nieuwe dingen leer en groei