werk in uitvoering....

ontwerp woonkamer rijswijk


volledig interieuradvies nieuwbouw den haag


interieurontwerp nieuwbouw delft

Voor een nieuwbouwwoning in Delft, in de wijk Schoemakersplantage,  hebben we onlangs dit ontwerp gepresenteerd voor de woonkamer. Deze dame en heer wilden graag veel kleur in hun nieuwe woning en hebben duidelijk een voorliefde voor de kleuren paars en geel. Zij vonden het lastig om deze kleuren op een zodanige manier in de woonkamer terug te laten komen dat de ruimte in balans was en daar hebben wij ze mee geholpen. 


kantoor amsterdam

Voor het bedrijf Info.nl in Amsterdam hebben we een interieurontwerp gemaakt voor de gehele bovenste etage. 


interieurontwerp nieuwbouwwoning waddinxveen

Dit gezin heeft ons gevraagd mee te denken over de inrichting en kleuren voor hun huis wat momenteel in aanbouw is. Zelf hadden ze al heel veel leuke ideeën, maar ze vonden het lastig om het interieur een geheel te laten worden.  Zij houd van een lichte Scandinavische stijl en hij van een meer robuuste sfeer met juist donkere kleuren. Voor ons lag de uitdaging in het maken van een kleurplan wat beide zou aanspreken.  En dat is gelukt! Ook het indelingsadvies heeft ze blij verrast. In plaats van alles aan de wanden te plakken hebben we ervoor gekozen de zithoek vrij in de ruimte te plaatsen waardoor er een intieme sfeer ontstaat.  Momenteel is het wachten op de oplevering voor verdere uitwerking van het advies.interieuradvies uitbouw zoetermeer

Voor dit gezin uit Zoetermeer hebben we een compleet interieur- en verlichtingsadvies gemaakt. Ze wilden graag gaan uitbouwen maar hadden geen enkel idee wat ze met de ruimte konden doen.  Met behulp van de 3D visualisaties hebben ze een goed beeld gekregen van de extra mogelijkheden van de woning met uitbouw. Beide houden ze erg van een beetje industriële sfeer en  cognac kleurig leer en wilden dit graag terug zien in hun interieur. Met 2 kleurplannen hebben we ze laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe dit cognac kleurige  leer zich mooi laat combineren. indeling en kleuradvies werkruimte de ruitendame delft

Deze dame uit Delft heeft ons advies gevraagd voor de inrichting van haar werkkamer. Zij heeft een showroom aan huis waar ze raambekleding verkoopt. Veel van deze raambekleding geconfectioneerd ze zelf. Tot op heden deed ze dit beneden aan de keukentafel, maar dit moest anders! Van 2 kleine slaapkamertjes wordt momenteel 1 royale werkkamer gemaakt. Hier kan ze straks niet alleen heerlijk werken maar ook vol trots een klant ontvangen. verlichtingsplan delft.

Voor een dame uit Delft zijn we bezig met het maken van een verlichtingsadvies voor de woonkamer. Belangrijk hierbij is dat de verlichting niet alleen functioneel is maar ook dat dit een eenheid  vormt met het  reeds bestaande  interieur.

 volledig interieuradvies oegstgeest

De kinderen het huis uit. Hoog tijd voor een opfrisbeurt van het interieur. Deze bewoners wilden graag het complete interieur vernieuwen, maar hadden geen idee waar te beginnen.  We hebben een inrichtingsplan voor ze gemaakt wat nu stap voor stap wordt uitgevoerd. In het afgelopen jaar hebben we het gehele interieur een metamorfose gegeven om tot een prachtige eenheid en zeer sfeervol interieur te komen.  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verlichting en de styling. Binnenkort de foto's van het eindresultaat... 

 interieuradvies st jacobshospice in den haag.

Huidig project is de inrichting van de bewonerskamers van het st Jacobs Hospice in Den Haag. Een bijzonder project, vanwege de functie van het gebouw.  Mensen wonen er maar tijdelijk maar moeten zich wel direct thuis kunnen voelen. Het interieur moet zo veel mogelijk mensen aanspreken.

Daarnaast moest er rekening worden gehouden met speciale aspecten zoals brandvertragend materiaal gebruik, extreem goed reinigbare bekleding, en de akoestiek. 

Momenteel wordt het plan ten uitvoer gebracht.

 
interieurontwerp nieuwbouw leiden


Hoe krijg je sfeer in een nieuwbouwwoning? En hoe gaan we het indelen? Dit waren de vraagstukken waar deze klanten uit Leiden het meest mee worstelden. Een heerlijk huis in de gloednieuwe wijk Tevreewijk, nabij het centrum van Leiden. Na een aantal gesprekken, waarbij we de diverse mogelijkheden van de inrichting hebben laten zien, zijn we tot een prachtig resultaat gekomen en wordt dit project ten uitvoer gebracht.Mayke designs your interior is een ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, lichtadvies en styling. Interieurontwerp, interieuradvies, interieurontwerp, interieurstyling , kleuradvies en lichtadvies.. Voor particulieren en bedrijven.  Mayke is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Mayke opdrachten gerealiseerd in Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam,  Nootdorp en Berkel en Rodenrijs..