Interieurontwerp & Realisatie in Den Haag

Voor levensgenieters met een hectische agenda, jonglerend tussen werk en gezin, die geen tijd hebben om alles zelf uit te zoeken maar wel streven naar tijdloze, duurzame en kwalitatief hoogwaardige interieurs.


Interieurontwerp wat is uitgevoerd voor een nieuwbouwwoning.

 

Jouw droominterieur zonder stress. 

Ik begrijp hoe het voelt om te jongleren tussen werk en gezin. Het lijkt soms alsof er niet genoeg uren in een dag zitten, toch? En misschien heb je het gevoel dat je interieur wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Maar waar moet je beginnen? Maak je geen zorgen, ik begrijp het volkomen. 


Of je nu gaat (ver)bouwen, verhuizen of gewoon toe bent aan een metamorfose, het kan overweldigend zijn om alle beslissingen zelf te moeten nemen. Maar wat als ik je vertel dat je er niet alleen voor staat?

Inderdaad, je leest het goed! Ik ben hier om je te helpen bij het realiseren van het interieur van je dromen.

Waarom kiezen voor een interieurontwerper, werkzaam in Den Haag? 


Laat me je een geheimpje verklappen: zelfs de meest stijlvolle mensen hebben soms hulp nodig bij het inrichten van hun huis. En weet je wat? Dat is helemaal oké!
Als professioneel interieurontwerper kan ik het verschil maken tussen een huis en een thuis.


Met een expert aan je zijde, krijg je:


  • Originele oplossingen die je zelf nooit zou bedenken
  • Ondersteuning bij het nemen van beslissingen
  • Een tijdloos en kwalitatief hoogwaardig interieur
  • Een unieke en persoonlijke touch

 

Interieurontwerp met creatief kleurgebruik

Interieurontwerp op maat in Den Haag.

Ieder mens is uniek, en dat geldt ook voor jouw smaak en stijl. Daarom is ieder interieurontwerp maatwerk. Samen duiken we in jouw wensen, dromen en persoonlijkheid om tot een ontwerp te komen dat naadloos aansluit bij wie jij bent.

Mooie interieurinrichting met interieurontwerper in actie.

Van ontwerp naar realisatie

Eenmaal het ontwerp klaar is, komt het leukste deel: de realisatie! Ik begeleid je van begin tot eind, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over praktische zaken. Jij kunt ondertussen rustig achterover leunen en dromen over je prachtige, nieuwe interieur.


Laat het jongleren met werk en gezin maar aan jou over, het interieuradvies neem ik met plezier van je over. Samen toveren we jouw huis om tot een thuis waar je elke dag opnieuw verliefd op wordt. Dus, waar wacht je nog op? Neem contact op met mij, jouw interieurontwerper, ook werkzaam in Den Haag, en laten we samen aan de slag gaan! 


Gerealiseerde projecten:

interieurontwerp voor nieuwbouw villa

Totaaladvies nieuwbouw villa Pijnacker. 

interieurontwerp met zwart stalen deuren in monumentaal pand

Interieurontwerp monumentaal herenhuis Rijswijk. 

Interieurindeling in scandinavische stijl

Interieurontwerp en realisatie nieuwbouwwoning Pijnacker. 

Testimonial:

 "Mayke heeft heel erg goed geluisterd naar onze wensen, en die op een hele mooie manier vertaald in een goed uitvoerbaar plan. We waren al jaren op zoek naar de juiste stijl, en hoewel we best wisten wat we mooi vonden wilde het maar niet lukken onze woonkamer in ter richten op een manier die echt bij ons paste. Nu we Maykes plan hebben uitgevoerd voelt het eindelijk als echt THUISkomen zodra we het huis binnenstappen. Superfijn!  "

 Krista en Arjan Hogenboom, Leiden. 


 

2017-2024. Mayke designs your interior is een ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, lichtadvies en interieurstyling.  Mayke is interieurstylist en interieurontwerper. Zij geeft interieuradvies, kleuradvies en lichtadvies voor particulieren en bedrijven.  Mayke designs your interior is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Mayke opdrachten gerealiseerd in Delft, Delfgauw, Nootdorp, Zoetermeer,  Berkel en Rodenrijs , Den Haag, Voorburg,  Leiden, Leidschendam, Rotterdam en Amsterdam.