Prijsindicatie

 Welkom bij Mayke designs your interior, waar ik met passie en toewijding werk aan het creëren van unieke en uitgebreide interieurontwerpen die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. 
Ik begrijp dat elk interieur een verhaal te vertellen heeft en een weerspiegeling is van jouw levensstijl en persoonlijkheid. Daarom bied ik een op maat gemaakte ontwerpervaring aan om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Om toch een idee te geven van de kosten voor het realiseren van een compleet en gedetailleerd interieurontwerp, bied ik hier een indicatie van onze prijzen aan. Het is echter belangrijk om te vermelden dat elk project uniek is en daarom maak ik graag een persoonlijke offerte op maat, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

De prijzen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Ik geloof in transparantie en eerlijkheid, dus je kunt erop vertrouwen dat onze prijsopgave gebaseerd is op de werkelijke benodigdheden en de uren die ik aan jouw project besteed.
Mijn doel is om een ontwerp te creëren dat niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk is, maar ook binnen jouw budget past. Daarom zullen we tijdens het hele proces open communiceren en streven naar een resultaat waar jij je comfortabel bij voelt.
Of het nu gaat om een enkele ruimte of een volledige woning, ik neem elk project met dezelfde toewijding en zorg aan. Samen werken we aan het vinden van oplossingen die bij jou passen, waarbij we jouw visie en onze expertise naadloos integreren.

Neem gerust contact met mij op om een vrijblijvend gesprek te plannen en jouw ideeën te bespreken. Samen kunnen we een interieur creëren dat jouw leven verrijkt en jouw huis transformeert tot een unieke uitdrukking van wie je bent.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

 Interieuradvies Compleet

 • intakegesprek
 • moodboard met sfeer
 • schetsontwerpen indeling
 • tussentijds overleg
 • definitieve indeling met maatvoering
 • diverse 3D beelden.
 • uitgebreid kleur- en materialen advies
 • meubeladvies
 • definitief interieurontwerp 
 • naslagwerk met het complete interieurontwerp 
 • digitale bestanden 
 • presentatie van het ontwerp bij je thuis


vanaf € 2.550,=

 

Dit advies omvat een totaalplan voor (her)inrichting van een verdieping van de woning.
De definitieve prijs is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.

 

Interieuradvies Nieuwbouw

Tijdens deze afspraak laat ik in een 3D model de mogelijkheden van je nieuwe woning zien. Dat gebeurt eerst schetsmatig om een goed beeld van de beschikbare ruimte en mogelijkheden te krijgen.
We bespreken met elkaar de voor- en nadelen van de diverse indelingen. Aan het einde van het gesprek heb je een duidelijk beeld van hoe de ruimte optimaal ingedeeld en ingericht kan worden. 

Het schetsontwerp wordt na de afspraak verder uitgewerkt in een plattegrond met diverse 3D tekeningen.
 
Dit advies gesprek duurt gemiddeld 2 / 3 uur.
 
Ter voorbereiding op het gesprek heb ik een plattegrond met maten nodig en een lijstje met daarop jullie wensen voor de nieuwe woning.

Prijs Interieuradvies Nieuwbouw   € 1.395= 

Indien gewenst kan dit advies verder uitgewerkt worden met 
stijl- , kleur-, materiaal- en meubeladvies. Voor verdere uitwerking en/of uitvoering van het advies kan ik een vrijblijvende offerte opmaken.