Gefeliciteerd!

Super leuk! Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en mag nu bijna alles in de woning zelf bepalen. Eindelijk kun je je droomwoning realiseren en deze helemaal inrichten naar je eigen smaak. 
De indeling, keuken, badkamer, alle kleuren…zelfs de locatie, kleur én vormgeving van de stopcontacten kun je zelf bepalen. 
Hoe gaaf is dat! 

Of toch niet zo...?

 
Het maken van zo veel keuzes, soms zelfs met een bepaalde tijdsdruk, kan ook een hoop stress geven. Zeker als het ‘gewone‘ leven gewoon door draait. Waar moet je de tijd vandaan halen om dat allemaal uit te zoeken? 

Het bouwbedrijf wil al snel dingen van je weten, zoals de indeling van de keuken en waar je de stroompunten wilt hebben. Maar om dit soort dingen te weten, moet je eigenlijk de indeling van je woning al hebben bepaald. Pas dan weet je exact waar je je televisie wilt hebben hangen, zodat straks alle bedrading netjes uit het zicht is. Of je ergens wandlampjes wilt hebben, voor dat speciale sfeertje en of je voldoende stopcontacten hebt, en vooral of ze op de juiste plek zitten.

Ik kan je helpen met het Interieuradvies Nieuwbouw. 
Onder het genot van een kopje koffie leer je je nieuwe woning kennen en krijg je duidelijkheid over de mogelijkheden ervan.  Je weet welke indeling voor jou het allerbeste is.
Nu kun makkelijker de eerste keuzes maken.

Interieuradvies Nieuwbouw

Tijdens deze afspraak laat ik in een 3D model de mogelijkheden van je nieuwe woning zien. Dat gebeurt eerst schetsmatig om een goed beeld van de beschikbare ruimte en mogelijkheden te krijgen.
We bespreken met elkaar de voor- en nadelen van de diverse indelingen. Aan het einde van het gesprek heb je een duidelijk beeld van hoe de ruimte optimaal ingedeeld en ingericht kan worden. 

Het schetsontwerp wordt na de afspraak verder uitgewerkt in een plattegrond met diverse 3D tekeningen. 
Dit advies gesprek duurt gemiddeld 2 / 3 uur. Ter voorbereiding op het gesprek heb ik een plattegrond met maten nodig en een lijstje met daarop jullie wensen voor de nieuwe woning.

Prijs Interieuradvies Nieuwbouw   € 1.750,= 

Indien gewenst kan dit advies verder uitgewerkt worden met 
stijl- , kleur-, materiaal- en meubeladvies. Voor verdere uitwerking en/of uitvoering van het advies kan ik een vrijblijvende offerte opmaken.