3D tekening van een interieuradvies. Zicht op de zithoek en eethoek.

Een uniek interieur dat écht past bij wie jij bent. Volledig ontzorgd.

 

 

"an interior is the natural projection of the soul" 

 

...waren de legendarische woorden van Coco Chanel en het zegt precies waar ik voor sta. Ik ben van mening dat een interieur een ziel moet hebben en het een weerspiegeling moet zijn van de smaak van de bewoners. 

We brengen thuis veel tijd door. In deze hectische maatschappij moet dit een plek zijn waar je volledig tot rust kunt komen.  Een plek waar je jezelf kunt zijn. Omringd door je dierbaren en je waardevolle spullen,  is je huis een van de belangrijkste factoren in je leven. Het is dan ook geen wonder dat we deze plek en de sfeer van het interieur zo belangrijk vinden


Van idee tot uitvoering.

 

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan. Zowel op het gebied van interieurinrichting als het op de juiste manier toepassen van kleuren en materialen. Ik heb de meest uiteenlopende klanten geadviseerd. Dit helpt mij jou goed te begrijpen en jouw smaak en ideeën te vertalen naar een concreet interieur. 

Ik geef je advies over de indeling van het interieur, meubels, accessoires, kleur- en materiaalgebruik, verlichting en raambekleding. Ik maak hierbij alleen gebruik van producten met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Daarbij vind ik het belangrijk dat de geadviseerde producten op een eerlijke manier zijn vervaardigd.

Met behulp van mooie 3D visualisaties, moodboards en materiaal collages, geven ik je een goed beeld van hoe jouw interieur eruit kan komen te zien. Tevens kan ik zorgen voor de gehele realisatie van het ontwerp.
 

Onafhankelijk en professioneel advies.


Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande woning, met elk aspect van het interieur kan ik je helpen. Ik heb een hele fijne samenwerking met diverse vakmensen, zoals een aannemer, stukadoor, stoffeerder, schilder en meubelmaker, waardoor ik goede afspraken met deze partijen heb kunnen maken. Doordat we al lang samenwerkingen weet ik dat ze een goede kwaliteit leveren. Ik neem al je zorgen uit handen en sta garant staan voor de kwaliteit.Hoe gaan we te werk?

Onze eerste kennismaking vindt plaats bij je thuis. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we je wensen en behoeften voor het nieuwe interieur. Zo krijg ik een goede indruk van jou als bewoner en van de woning waar je een interieuradvies voor wenst. Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een offerte op maat. 
met een plan van aanpak. 
 Wanneer alles naar wens is, ga ik aan de slag om een verrassend, creatief en passend interieurontwerp voor je te maken.

Tijdens de presentatie van het interieuradvies licht ik het ontwerp toe en neem ik je mee door het plan. Ik maak het concept visueel en inzichtelijk door middel van moodboards, een materialen plan, diverse plattegronden en andere aanvullingen. 
Op deze manier probeer ik je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe jouw interieur eruit kan gaan zien.
Ook kan ik je helpen bij de uitvoering en realisatie van het ontwerp. 

Mayke in een mooie setting met Ferrolight lamp en Arco eettafel

Onafhankelijk

Je krijgt een eerlijk en oprecht advies. Het is niet mijn doel zo veel en zo duur mogelijke producten te verkopen. In tegenstelling tot de gratis interieuradviezen die in diverse winkels worden aangeboden.

Detailfoto van 3 cactusplantjes

Samenwerking

Ik heb een samenwerking met diverse winkeliers in de regio, maar ook met vaste vakmensen, zoals een aannemer, stukadoor, schilder en een meubelmaker. Doordat ik steeds met dezelfde mensen werk weet ik dat ze goede kwaliteit leveren en alleen met de beste, duurzame, materialen werken. 

Vitra RAR schommelstoel

Geld besparend

Geen onnodige uitgaven,  want je maakt door het op maat gesneden interieuradvies in een keer de juiste keuze. 

Mayke bezig met het samenstellen van een interieurontwerp

Tijd besparend

Ga jij de komende 10 zaterdagen naar de meubelboulevard om je (nieuwe) woning in te richten? Of laat je je adviseren door een specialist en bespaar je daardoor veel tijd, en dus geld? 

Interieur van een mooie badkamer

Ervaring

Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring op het gebied van interieur en inrichten heb ik niet alleen veel kennis vergaard van materialen, meubels en mogelijkheden. Ook heb ik veel mensenkennis opgedaan. Dit helpt me jou goed te begrijpen en met het vertalen van jouw smaak en ideeën naar een concreet interieur. 

Pastoe krukje voor een bloemenbehang

Hulp bij aankopen

Ik heb een samenwerkingsverband met diverse winkels in de regio. Doordat deze winkeliers geen tijd aan jou hoeven te besteden, omdat ik je adviseer, geven ze je altijd een zeer aantrekkelijke prijs.

Detailfoto van mooie oude vaasjes

Duurzaam

Ik adviseer alleen producten van goede kwaliteit en een hoge duurzaamheidsklasse. Niet door kinderhandjes gemaakt, maar op een eerlijke manier.

Mooi hoekje in een kamer met Vitra Panton chair

Volledig ontzorgd

Ik kan je een hoop werk uit handen nemen en de uitvoering van het gehele interieuradvies voor je realiseren. Van het aansturen van de aannemer tot aan de aanschaf van laatste accessoire.  

Mayke werkt o.a samen met de volgende bedrijven:

Logo Bns crisp. Beroepsvereniging
Logo Stoppelenburg en Blankwaard. Schildersbedrijf
logo designlinque, inkoopcombinatie
logo en link woonmode
logo wille design, meubelmaker