Een uniek interieur dat écht past bij wie jij bent. Volledig ontzorgd.

 

 "Een interieur is de natuurlijke projectie van de ziel" 

sprak Coco Chanel vol overtuiging. En ik kan niet anders dan het volledig beamen. Een interieur zonder ziel is als een leeg canvas, maar wanneer het doordrenkt is met de persoonlijkheid en smaak van de bewoners, komt het tot leven. 
Laten we streven naar interieurs die een krachtige uitdrukking zijn van wie we zijn, een betoverende weerspiegeling van onze unieke stijl en geest. 


Van idee tot uitvoering.

 

Dat is waar het om draait bij het creëren van een nieuw interieur. En laten we eerlijk zijn, er komt nogal wat bij kijken. Je wilt de perfecte indeling, meubels van goede kwaliteit en een stijlvolle combinatie zonder dat het saai of geforceerd wordt. Je nieuwe interieur moet bij jou passen, geen showroom zijn én waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan?

Geen paniek! Ik ben hier om je te helpen. 

Ik zorg voor de inrichting van je woning, help je bij het maken van keuzes op het gebied van kleur, materiaal, verlichting en raambekleding. En alsof dat nog niet genoeg is, begeleid ik je ook nog eens bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires om het plaatje compleet te maken. Maar let op, ik werk alleen met hoogwaardige en duurzame producten. 

Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Ik weet hoe ik interieurs moet inrichten en hoe ik kleuren en materialen op de juiste manier moet toepassen. Ik heb de meest uiteenlopende klanten geadviseerd, dus ik begrijp jou en jouw smaak als geen ander. Jouw ideeën vertaal ik moeiteloos naar een concreet interieurontwerp.

En weet je wat het leukste is? Ik kan je laten zien hoe jouw interieur er straks uit zal zien. Met prachtige 3D visualisaties, moodboards en materiaalcollages geef ik je een voorproefje van wat je te wachten staat. 

En natuurlijk verzorg ik ook de hele realisatie van het ontwerp voor je.

Ik heb een geweldig team van vakmensen achter me staan. Denk aan aannemers, stukadoors, stoffeerders, schilders en meubelmakers. Samen hebben we al zoveel samengewerkt dat we onze eigen taal hebben ontwikkeld. We weten precies wat we aan elkaar hebben en vertrouwen op elkaars vakmanschap. Met mij aan je zijde hoef je je nergens zorgen over te maken, ik sta garant voor kwaliteit.

Dus laat die stress varen en laat mij jouw interieurdromen waarmaken.


interieurontwerp hotel chique

Hoe gaan we te werk?


Onze eerste kennismaking vindt plaats bij je thuis.  Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen en behoeften voor het nieuwe interieur. Zo krijg ik een goede indruk van jou als bewoner en van de woning waar je een interieuradvies voor wenst. Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een offerte op maat.
Wanneer de offerte naar wens is en je akkoord bent,  ga ik voor je aan de slag om een verrassend, creatief en uniek interieurontwerp voor je te maken.

We beginnen bij het bepalen van de indeling. Ik maak een aantal voorstellen voor je waarna we samenkomen om deze te bespreken. Vaak zijn er meerdere indelingen mogelijk. Welke voor jou het beste is, is heel persoonlijk. Als je hebt gekozen welke indeling het beste bij jou en je manier van leven past kunnen we door naar de volgende fase: het bepalen van de stijl en sfeer.

Je ontvangt van mij een link voor het maken van je persoonlijke moodboard met behulp van Pinterest. Hierdoor wordt je zelf ook gedwongen na te denken over wat je mooi vind en het helpt mij in de juiste richting. 
Bij onze volgende afspraak heb ik de gekozen indeling verder voor je uitgewerkt en presenteer ik je het kleur- en materialenplan.
Dit is misschien wel het leukste onderdeel van het interieuradvies. Ineens begint je interieur te leven en krijgt het vorm en sfeer.

We bespreken het meubel- en verlichtingsplan. Ook de maatwerk meubelen heb ik zo ver mogelijk uitgewerkt. Met behulp van een moodboard en diverse 3D tekeningen geef ik je een zo duidelijk mogelijk beeld van hoe jouw interieur eruit komt te zien. Alle kleuren en materialen kun je goed bekijken in de ruimte waar het om gaat.

Bij onze 3e afspraak bespreken we eventuele aanpassingen in het ontwerp. Pas als alles helemaal naar je zin is, gaan we verder naar het laatste onderdeel van het interieuradvies: de realisatie. 
In dit gesprek maken we hiervoor een plan van aanpak. Als je het interieuradvies zelf wilt realiseren dan ontvang je van mij een mooi naslagwerk met alle informatie die je nodig hebt om het plan zelf uit te kunnen voeren. 


Mayke Uitman Interieurontwerper Zuid Holland

Onafhankelijk

Je ontvangt een objectief en oprecht advies, zonder enige intentie om jou producten te verkopen, wat vaak wel het geval is bij gratis interieuradviezen in verschillende winkels.


 

Detailfoto van 3 cactusplantjes

Samenwerking

Samenwerking is mijn grootste troef. Ik werk samen met hooggekwalificeerde vakmensen, zoals aannemers, stukadoors, schilders en meubelmakers van topkwaliteit. Ze leveren uitmuntend vakmanschap en gebruiken enkel de beste, duurzame materialen. Je kunt volledig op hen vertrouwen, aangezien ze bewezen hebben uitstekende resultaten te behalen. 

Vitra RAR schommelstoel

Geld besparend

Met mijn op maat gemaakte interieuradvies maak je direct de juiste keuzes, zonder onnodige uitgaven. Je kunt vaarwel zeggen tegen impulsieve aankopen, want we streven naar verstandige beslissingen die jouw portemonnee tevreden stellen.

Mayke bezig met het samenstellen van een interieurontwerp

Tijdbesparend

Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite! In plaats van 10 zaterdagen op de meubelboulevard door te brengen om je huis in te richten, kun je gebruikmaken van mijn expertise. Ik help je niet alleen bij het maken van de juiste beslissingen, maar bespaar je ook kostbare tijd en geld. Zeg vaarwel tegen eindeloze zaterdagen en verwelkom een stressvrij en efficiënt interieuravontuur.

Interieur van een mooie badkamer

Ervaring

Met 20 jaar ervaring in het interieur vak heb ik veel mensenkennis opgedaan.  Dit helpt me jou goed te begrijpen en met het vertalen van jouw smaak en ideeën naar een concreet interieur. 

Pastoe krukje voor een bloemenbehang

Hulp bij aankopen

Dankzij de samenwerking met gerenommeerde winkels in de regio kan ik je altijd aantrekkelijke prijzen aanbieden. Door efficiënte samenwerkingen met deze winkeliers profiteer je van voordelige tarieven.

Detailfoto van mooie oude vaasjes

Duurzaam

Ik ben jouw betrouwbare expert in kwaliteit. Alleen het beste en duurzaamste verdient mijn volledige goedkeuring.  Jouw interieur verdient niets minder dan de hoogste standaard. Met mijn advies creëren we een krachtige en stijlvolle omgeving die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Mooi hoekje in een kamer met Vitra Panton chair

Volledig ontzorgd

Ik sta klaar om al het werk uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat jouw interieurontwerp moeiteloos wordt gerealiseerd. Als een betrouwbare regisseur stuur ik het hele proces aan, van de aannemers tot de kleinste details. Geen stress, geen gedoe, alleen een naadloze uitvoering van jouw interieurdromen. Samen creëren we een interieur waar je trots op kunt zijn, zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. 

Mayke werkt o.a samen met de volgende bedrijven:

2017-2024 Mayke designs your interior is een ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, lichtadvies en interieurstyling.  Mayke is interieurstylist en interieurontwerper. Zij geeft interieuradvies, kleuradvies en lichtadvies voor particulieren en bedrijven.  Mayke designs your interior is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Mayke opdrachten gerealiseerd in Delft, Delfgauw, Nootdorp, Zoetermeer,  Berkel en Rodenrijs , Den Haag, Voorburg,  Leiden, Leidschendam, Rotterdam en Amsterdam.