Ervaringen.

In de afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om diverse opdrachtgevers te assisteren bij het transformeren van hun interieur. Ontdek hier de verhalen van tevreden opdrachtgevers en ervaar hoe zij mijn diensten hebben beleefd.

Interieuradvies Pijnacker: van inventarisatie tot invulling. 

"In oktober 2019 werd onze droom werkelijkheid: een kavel kopen in Pijnacker en samen met een architect ons nieuwe huis ontwerpen! Voor dit project zijn we op zoek gegaan naar passend interieuradvies in Pijnacker. En Mayke van “Mayke designs your interior” heeft ons hier, samen met Van Waay Interieurs, volledig in voorzien!

Mayke heeft eerst alle wensen van ons en de kinderen geïnventariseerd en is toen aan de hand van ons eigen moodboard met een interieurplan gekomen.

Dit interieurplan had niet alleen betrekking op de inrichting van de gehele woning: ook op het gebied van meubeladvies en verlichting is aan alles gedacht. De (meeste) meubels, kleden, lampen, audio en behang: Van Waay Interieurs heeft een perfecte invulling gegeven."

 Saskia & Martin van der Mei, Pijnacker.

"Mayke heeft heel erg goed geluisterd naar onze wensen, en die op een hele mooie manier vertaald in een goed uitvoerbaar plan. We waren al jaren op zoek naar de juiste stijl, en hoewel we best wisten wat we mooi vonden wilde het maar niet lukken onze woonkamer in ter richten op een manier die echt bij ons paste. Nu we Maykes plan hebben uitgevoerd voelt het eindelijk als echt THUISkomen zodra we het huis binnenstappen. Superfijn!  "

 Krista en Arjan Hogenboom, Leiden. 


"Mayke heeft twee kasten ontworpen voor onze woonkamer. Ze heeft goed meegedacht met onze ideeën en hier uiteindelijk een geheel van ontworpen. Zeker een aanrader!"

 Peter Bruijkers, Pijnacker. 

"Wij hebben Mayke ingeschakeld omdat wij zelf met name de woonkamer qua kleur, indeling en stijl niet tot een gezellig geheel wisten te maken. Mayke is met onze wensen en ideeën aan de slag gegaan en is tot een mooi samenhangend geheel gekomen in haar advies, dat ze ons uitgebreid heeft gepresenteerd en toegelicht. Alhoewel onze basisindeling weinig verandert, zal onze woonkamer een heel andere look krijgen als we Mayke’s advies hebben uitgevoerd, met een andere kleurencombinatie en enkele verrassende eye-catchers. Haar advies spreekt ons erg aan en we gaan er nu mee aan de slag. Het contact met Mayke verliep op een prettige manier en wij hebben daarbij ook gemerkt dat zij klanttevredenheid heel belangrijk vindt.

Hans en Marion van den Berg, Delfgauw


"Mayke luistert goed naar je wensen en ideeën en neemt die mee in haar advies. Door de fijne samenwerking komt er een voorstel uit waar je echt wat mee kunt"


Tessa Landgraf, Delft.

"Vanaf het eerste moment hadden we een leuke klik met Mayke. Zij was goed in staat onze wensen om te zetten in een mooi advies. Sterker nog; we gaan nu iets toepassen wat we zonder haar inbreng niet hadden durven doen. Mayke straalt deskundigheid en professionaliteit uit, heeft overzicht en is een prettige verschijning."

Linda en Rob Gommers, Leiden.

"Mayke heeft een mooi plan laten zien voor de inrichting van onze woonkamer. Ze denkt mee met onze wensen. Mooie kleuren en meubels. We zijn er erg blij mee"

Roos Hengeveld, Leiden.


"We zijn blij met het advies van Mayke voor de indeling en inrichting van onze woonkamer. We zagen zelf wel dat het niet ‘klopte’ maar kregen het niet voor elkaar om er iets moois van te maken. We hebben nu een goede basis en meer kleur, waarmee we zelf verder kunnen. Dank Mayke voor je professionaliteit en geduld! "

Rosanna Sibilio, Leiden.

"Het lukte ons zelf niet om het perfecte plan te maken voor de inrichting van onze woning. Mayke heeft onze wensen goed geanalyseerd en een sfeervol en gebalanceerd advies uitgebracht. Door tussentijdse afstemming en duidelijke 3D-tekeningen zijn we tot het perfecte plan gekomen"

Oscar Terheijden, Rotterdam.

"Mayke heeft ons snel geholpen met advies voor ons nieuwe huis, met zowel de indeling als de keuze van de kleuren. Ook heeft ze suggesties gedaan voor meubels. Daar moeten we nu zelf nog achteraan. We zijn erg blij met haar hulp, zeker in de korte tijd die beschikbaar was. We raden haar ten zeerste aan!"

Nienke Broekema, Leiden.

 

"Mayke heeft ons goed geholpen met een interieurontwerp voor onze nieuwe woning. Heerlijk om alle mooie kleuren en materialen op tafel te zien liggen en in gesprek te gaan over haar verrassende ideeën. We worden beide bijvoorbeeld heel blij van haar idee om onze trap en trapgat knalgeel te verven! Haar advies geeft richting. Nu kunnen we knopen doorhakken en aan de slag met een interieur met lef!

 Auke en Geeke van Bruggen, Den Haag.

"Fantastisch hoe het advies van Mayke heeft uitgepakt in ons nieuwe huis . Aan de hand van onze wensen heeft zij een advies in elkaar gedraaid wat we bijna volledig hebben toegepast . Het is prachtig geworden ! Een echte aanrader !"

 Trudy Hengst, Delft. 

"Mayke heeft ons echt geholpen om uit onze comfort zone te komen. Geen saaie witte muren die we zelf alleen durfden kiezen, maar een mooi warm geheel waar we heel blij mee zijn en goed bijpassend advies voor meubels en verlichting! "

 Kim Bos en Vincent Vollers, Den Haag. 

"Wat een mooi ontwerp heeft Mayke gemaakt en wat past het nu allemaal goed bij elkaar! Leuke ideeën voor accessoires en meubels! Het is nu weer echt thuiskomen...


Femke en Mike Jekel, Pijnacker. 

"Mayke heeft ons geweldig geholpen met haar inrichtingsvoorstel voor onze nieuwe woonkamer. Ze heeft goed geluisterd en onze wensen vertaald in een prachtig totaalplan met aansprekende details. We vonden het een erg leuk traject en werden heel blij van het resultaat. Dankjewel Mayke!"

Oscar en Marleen Cremers, Rijswijk. 

"Het was een ontzettend leuk proces om na te denken over de nieuwe inrichting van onze woonkamer. Mayke dacht goed mee, maar luisterde ook goed naar onze wensen. We hebben een prachtig boek ontvangen met verschillende tekeningen en opties. Mayke kwam het eind resultaat bij ons thuis presenteren, en bracht veel materialen waardoor we een goed idee hebben gekregen waar we uit konden kiezen. Mayke heeft ervoor gezorgd dat het koopproces een stuk eenvoudiger ging!"


Famke Molenberg en Lars Verhoog, Zoetermeer. 

"Mayke heeft onze woonkamer omgetoverd van gewoon maar een ruimte naar een heerlijke plaats om te leven. Met haar verassende invalshoeken, gebruik van kleuren en door te luisteren naar wat wij als gezin nodig hebben, heeft ze ervoor gezorgd dat we ons nog meer thuis voelen! En genieten van de prachtige meubels en kleuren op de muur. Mayke heeft stijl aangebracht op basis van wat mij mooi vinden. Bedankt Mayke!!"

Louise Urlings, Berkel en Rodenrijs.