"an interior is the natural projection of the soul" 

 

...waren de legendarische woorden van Coco Chanel en het zegt precies waar ik voor sta. Ik ben van mening dat een interieur een ziel moet hebben en het een weerspiegeling moet zijn van de smaak van de bewoners.

Van idee tot uitvoering.

 

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan. Zowel op het gebied van interieurinrichting als het op de juiste manier toepassen van kleuren en materialen. Ik heb de meest uiteenlopende klanten geadviseerd. Dit helpt mij jou goed te begrijpen en jouw smaak en idee├źn te vertalen naar een concreet interieur. 

Ik geef je advies over de indeling van het interieur, meubels, accessoires, kleur- en materiaalgebruik, verlichting en raambekleding. Ik maak hierbij alleen gebruik van producten met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Daarbij vind ik het belangrijk dat de geadviseerde producten op een eerlijke manier zijn vervaardigd.

Met behulp van mooie 3D visualisaties, moodboards en materiaal collages, geef ik je een goed beeld van hoe jouw interieur eruit kan komen te zien. Tevens kan ik, samen met mijn team, zorgen voor de gehele realisatie van het ontwerp.
 

Onafhankelijk en professioneel advies.


Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande woning, voor elk aspect van het interieur heb ik een specialist in mijn team. Ik heb een samenwerkingsverband met diverse woonwinkels en vakmensen, zoals een aannemer, stukadoor, stoffeerder, schilder en meubelmaker. Daardoor heb ik goede afspraken kunnen maken en weet ik zeker dat ze goede kwaliteit leveren. Op deze manier kan ik al je zorgen uit handen nemen, garant staan voor de kwaliteit en een scherpe prijs bieden.